Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καταλάβατε τώρα τι θα γίνει, αν ο ΓΑΠ βγει απο το Υπουργικό και ακυρώσει όσα είπε για το δημοψήφισμα;


Γράφει ο Αδαμάντινος

Σε άρθρο που έγραψα εδώ:, την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, με τίτλο «Εχετε σκεφτεί τi θα γίνει αν ο ΓΑΠ βγεί απο το
Υπουργικό και ακυρώσει όσα είπε για το δημοψήφισμα;» σας είχα υποψιάσει για το ενδεχόμενο της γυριστής από τον ΓΑΠ. Την περίμενα. Σιγά τώρα μη μας πιάσει κότσους εμάς ο καθε ΓΑΠ. Σαμαράδες είμαστε ή βολευτές;

Ο Σαμαράς και οι συμβουλοί του δεν το περίμεναν ούτε και κανένα ΜΜΕ.

Eχω πεί ότι η ΝΔ δεν έχει στελέχη. Απαιχτοι, απροπόνητοι...Παλιατζούρα, βαρίδια... Τώρα τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν! Ως το πρωί θα μιλάνε και......θα ελπίζουν.

Διαφαίνεται, ότι ο ΓΑΠ, μαγκια του υφάρπαξε την ψήφο της ΝΔ σε μια συνθήκη, που δεν είναι κάν καθαρογραμμένη ούτε αναρτημένη στο διαδίκτυο!

Εμείς οι πολίτες ΠΟΤΕ θα την ελέγξουμε, αφού είναι δεδομένο ότι ο λαός δεν τους εμπιστεύεται;

Η συμφωνία αυτή αν και όχι καθαρογραμμένη έγινε αποδεκτή καταρχήν απο τον Σαμαρά με ανταλλαγή τη συμμετοχή της ΝΔ στη σωτηρία της χώρας! Αυτό είναι από μονο του σκάνδαλο, γελοιοποίηση του πολιτικού συστήματος και φαρδειά διαπλοκή οριζοντίως και καθέτως.

Πάντως, πιστεύω ότι αύριο το πιθανότερο είναι να μη πάρει ο ΓΑΠ την ψήφο εμπιστοσύνης γιατί αλλοιώς θα φανούν όλα ότι είναι θέατρο.

Επι της ουσίας, η Ελλάδα δεν γλυτώνει την χρεοκοπία διότι τα μέτρα φτωχειας που θα έρθουν θα οδηγήσουν το λαό σε εξαθλίωση. Για μενα δεν εχει σημασία ποιός απο τους δύο θα κυβερνήσει αφου και οι δύο είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος, της χρεοκοπίας, της αποτυχίας και της ξεφτύλας.

ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: